Vrijwilligers helpen mensen met kleine beurs energie te besparen

Is het voor jou lastig om uw energierekening te betalen of ontvang je energietoeslag? Vrijwilligers van de wijkverenigingen en De Wensboom staan voor je klaar om kosteloos te helpen met het kiezen en aanbrengen van de juiste materialen. Denk aan een gratis tochtstrip, waterbesparende douchekop, brievenbusborstel en radiatorfolie. De actie wordt mogelijk gemaakt met subsidie van de gemeente Leusden, daarom hoef je er zelf niets voor te betalen.

Hoe gaat het in zijn werk? 

De vrijwilliger van de wijkvereniging of de Wensboom komt bij je thuis, bespreekt uw wensen en hoe je energie kunt besparen met kleine energiebesparende maatregelen. Bij de één helpt het aanbrengen van LED-lampen, bij de ander een waterbesparende douchekop of radiatorfolie. Ook meerdere materialen zijn mogelijk. Vervolgens koopt de vrijwilliger de materialen die nodig zijn bij de bouwmarkt. Daarna helpt hij met het aanbrengen van de materialen. 

Hoe meld ik mij aan?

Om een klusteam op bezoek te krijgen meld je je aan bij je wijkvereniging. Mocht er in je wijk geen wijkvereniging actief, dan kunt u terecht bij De Wensboom. Klik op één van de tegels hieronder om u aan te melden.

Buurkracht Alandsbeek

LeusdenZeT
(Leusden Zuid & Tabakssteeg)

De Deel
(Groenhouten)

DAVA
(Achterveld)

De Wensboom